Thursday, 28 June 2012

Bashar Assad menyembelih anak suci ini.

 Bashar Assad menyembelih anak suci ini. Selepas membunuhnya memukul kepala dengan kuat sekali kerana talibarut Assad suka memusnahkan. Adakah ada percaya yahudi di palestine mempunyai rasa belas kasihan jika dibandingkan dengan mafia Bashar Assad di Syria?
Jacob berusia hanya empat bulan disembelih oleh askar Bashar Assad.kanak kanak suci dan indah suaranya juga merdu tidak dapat menyelamatkannya dari pisau yang memisahkan kepala dari tubuhnya
Jacob hanya empat bulan...sekarang tidak lagi menangis dek kelaparan atau penyakit
Jacob Oraib Assaot anak kelima di dalam keluarga yang mati disembelih
Anak kecil ini sekarang di dalam pelukan ibunya di Syurga

Nasib umat ISlam di Douma Syria...28/6/2012

Penyembelihan beramai2 terbaru di bandar Douma Syria 28/6/2012

Gambar mayat seorang mangsa yang mati syahid

 [26 jun 2012- Selasa] Gambar mayat seorang mangsa yang mati syahid, tetapi tidak dapat diambil kerana terdapat penembak tepat (sniper pihak rejim basyar) yang menunggu sesiapa yang mendekatinya.

................

شهداء حمص في شوارع لا نستطيع سحبهم بسبب القناصة 26-6-2012

Kanak-kanak Mesir yang pertama menyertai senarai mati syahid dalam Revolusi Syria

Kanak-kanak Mesir yang pertama menyertai senarai mati syahid dalam Revolusi Syria
------------------------
Kanak-kanak :Islam Muhammad Addab’ie yang berumur 7 tahun telah mati syahid awal pagi Isnin 25/6/2012 di bandar Dar’aa. Beliau merupakan seorang warga Mesir yang tinggal di kem pelarian, di bandar tersebut dan telah terbunuh akibat pengeboman tentera rejim al-Assad dengan mortar.
------------------------
Tiada kuasa dan upaya melainkan dari Allah. Cukuplah Allah sebagai pelindung kami dan Dialah sebaik-baik tempat bergantung. Semoga Allah membalas dendam ke atas mereka.
.............

أول طفل مصري ينضم لقائمة شهداء الثورة السورية
------------------------
الطفل إسلام محمد الدبعي 7 سنوات استشهد أول أمس الاثنين 25-6-2012 في درعا، وهو مصري الجنسية كان يقيم في مخيم درعا للاجئين, وارتقي أثناء قصف كتائب الأسد للمدينة بقذائف الهاون.
------------------------
لا حول ولا قوه الا بالله حسبنا الله ونعم الوكيل ربنا ينتقم منهم

Kolonel Dr Abdul Hamid Umar Zakaria, seorang bekas tentera rejim Asad (pernah berkhidmat di hospital tentera di bandar Halab dan kini telah berpaling tadah

 Kolonel Dr Abdul Hamid Umar Zakaria, seorang bekas tentera rejim Asad (pernah berkhidmat di hospital tentera di bandar Halab dan kini telah berpaling tadah demi membantu perjuangan rakyat) di dalam suatu temubual bersama Saluran Al-Jazeera TV telah membongkar rahsia bahawa: Rejim Asad telah melakukan suatu jenayah perang terbesar abad ini ke atas rakyat Syria (termasuk anggota tentera yang berkhidmat untuk rejim). 
Di hospital kerajaan, telah dilantik satu jawatankuasa khas bagi menangani kes-kes kecemasan yang berlaku terhadap tentera dan rakyat yang cedera dengan cara yang kejam. Beliau menyatakan, sekiranya ada dikalangan orang awam (rakyat) yang cedera ringan dan di hantar ke hospital, maka jawatankuasa ini akan bertindak mencuri anggota badan mangsa sebelum membunuhnya dengan kejam. Sekiranya kecederaan yang dialami adalah kecederaan yang parah, maka mangsa akan dibunuh terus tanpa belas kasihan.
Adapun anggota tentera kerajaan yang cedera, sekiranya kecederaan yang menimpa adalah ringan, mereka akan dirawat selama sehari atau dua hari dan dihantar kembali bertugas bagi pihak rejim sebelum mereka benar-benar sembuh.
Sekiranya kecederaan yang dialami oleh tentera kerajaan agak parah, mereka akan dibunuh dengan cara menyuntik ke dalam badan mereka cecair kalsium yang membunuh, atau dengan menyuntik cecair yang mengurangkan kadar gula yang akhirnya membawa kepada kematian.
Ini dilakukan bagi mengurangkan kos perubatan yang akan ditanggung oleh kerajaan (rejim Asad). Mayat tentera kemudiannya akan dibungkus dengan bendera Syria dan dihantar kepada keluarganya untuk diuruskan.
...................

أكد العقيد الطبيب ( عبدالحميد عمر زكريا ) الذي انشق عن الجيش الاسدي والذي كان يخدم في مشفى حلب العسكري في مقابلة على قناة الجزيرة ان النظام ارتكب جريمة العصر بحق الشعب السوري حيث اوضح ان هناك لجنة فرز في المشفى للتعامل مع الحالات الواردة على المشفى من المصابين ......واكد ان الاصابات البسيطة من المدنيين يتم سرقة الاعضاء ومن ثم يتم الاجهاز على المصاب بطريقة بشعة ....واما الحالات الصعبة فيتم الاجهاز عليها مباشرة من دون رحمة ...واما المصابين من الجيش الاسدي فاذا كانت الاصابة غير بليغة فيتم علاجه لمدة يوم او يومين ومن ثم يتم الحاقه بالمعركة قبل ان يتم شفائه .......واما ان كانت الاصابة كبيرة فيتم التخلص من هذا المقاتل في جيش الاسد عن طريق تصفيته بابر الكالسيوم القاتلة او ابر تنقص السكر في الدم مما يؤدي الى وفاته ...وذلك لكي لا تتكلف الدولة بعلاجه وبتخصيص مكان له في المشفى ثم يلف بالعلم الاسدي ويرسل الى اهله

Mujahidah Syria. #Syria

Ibu dan anaknya syahid dibom oleh Basyar Al-khinzir..! ................

Gambar ini bukan di Palestine atau Checnhya dan bukan di perang dunia tetapi berlaku di perkampungan Idlib Ibu dan anaknya syahid dibom oleh Basyar Al-khinzir..!
................

صورة جديدة 
هذه الصورة ليست في فلسطين ولا الشيشان والا الحرب العالمية الاولى والا الثانية والاالرابعة !!
الصورة من ادلب قصفت ام وابنتها 
يا لعار البشرية جمعا