Saturday, 29 June 2013

Merekalah antara perancang utama kezaliman demi kezaliman yang berlaku di Syria.

TERKINISebentar tadi mujahidin FSA berjaya membunuh lebih 15 orang tentera rejim Basyar dalam operasi 'Jasadun Wāhid' di pinggir Hama.

Mujahidin juga berjaya merampas peluru dan juga beberapa buah senjata milik tentera rejim. Doakan mujahidin.

#freesyria #pray4syria
 

DIMANA UMAT ISLAM?Anak kecil ini adalah antara ribuan kanak-kanak Syria yang menjadi mangsa kekejaman rejim Basyar dan kebisuan kita.

#freesyria #pray4syria

KEZALIMAN YANG MELAMPAUBayi kecil ini tidak sempat melihat dunia dengan sempurna. Beliau telah syahid akibat gegeran bom yang digugurkan oleh rejim Basyar.

Lihatlah dunia, betapa zalim Basyar la'natullah.

#pray4syria #freesyria

PENTING!Perlu untuk kita ketahui bahawa mujahidin membahagikan kepada beberapa briged yang memainkan peranan mereka masing-masing. Ada briged yang diamanahkan untuk turun ke medan, dan ada yang diamanahkan untuk mencipta bom dan roket sendiri.

Walaupun masih ada yang menuduh mujahidin ditaja oleh Barat, biarkan video ini menceritakan segala-galanya. Mujahidin mencipta bom dan roket mereka sendiri dengan kepakaran yang dimiliki oleh mereka.

Pautan video : http://youtube.com/watch?v=vlGLwzX8fv0

#pray4syria #freesyria

syriaMenyedihkan.. foto ini telah menjadi begitu akrab sehingga mereka tidak lagi merasakan sakit melihat mereka menjalani hidup dalam kondisi mengerikan ini.

- Aleppo, 29 Juni 2013.