Tuesday, 14 August 2012

Pejuang-pejuang Syiah Basyar ASSad "anjing-anjing basyar laknatullah", di Al-Midan di Damsyik lepas pertempuran dengan FSA.

Tentera Pembebasan Syria telah menghasilkan bom robot kawalan jauh untuk meletupkan regim pengganas Assad di sekatan jalan raya.

Bom robot:

Tentera Pembebasan Syria telah menghasilkan bom robot kawalan jauh untuk meletupkan regim pengganas Assad di sekatan jalan raya. Walaupun Tentera Pembebasan Syria tiada bom canggih tetapi mereka kreatif menghasilkan bom untuk menumbangkan dan memusnahkan tentera regim Basyar Assad.

Sumber:-

Penyelarasan jawatankuasa tempatan di bandar protoplasma

Pejuang-pejuang islam veteran dari Libya datang ke Syria

Info terkini: Pejuang-pejuang islam veteran dari Libya datang ke Syria untuk menyertai Tentera Pembebasan Syria dan ingin menentang kezaliman puak tentera regim Assad. Semoga Allah S.W.T memberkati mereka.

Bagi Tentera Pembebasan Syria, walaupun di bulan puasa yang mulia ini, mereka tetap memegang dan membaca kitab suci Al-Quran

Bagi Tentera Pembebasan Syria, walaupun di bulan puasa yang mulia ini, mereka tetap memegang dan membaca kitab suci Al-Quran, semoga Allah S.W.T menganugerahkan syahid buat mereka. InsyAllah.

(Gambar ahli keluarga Bashar Al Assad)