Sunday, 29 December 2013

syria berdarah

Rakyat Palestin di Kem Pelarian Yarmouk, Damaskus, yang menyokong sejak hari pertama tercetusnya Revolusi Syria menentang kezaliman Syiah kini sedang kebuluran atas sebab kelewatan ketibaan makanan yang dibenarkan masuk oleh Rejim Assad di Kem Pelarian. 

Tidak terbayang di fikiran saudara-saudara kita yang sedang menghadapi kesakitan dan keperitan menanggung kelaparan dalam tempoh masa yang panjang dan akhirnya mati atas sebab kebuluran.

Hasbunallahu Wa Ni’mal Wakeel


http://www.youtube.com/watch?v=gRKCmxOrPak

dua orang tentera Iraq ditahan di Anbar

Tentera syiah dibawah pemerintahan dan arahan Al Maliki mengisytiharkan perang terhadap Mujahideen, walhasil satu persatu tenteranya tewas dimedan pertempuran. 

Gambar menunjukkan dua orang tentera Iraq yang ditahan di Anbar, dan kemudiannya dijatuhkan hukum qisas.

Allahuakbar !

Kem Pelarian Yarmouk, DamsyikJumaat lalu menyaksikan lima lagi menjadi korban akibat kelaparan, dan ini adalah warga tua yang bernama Fayyez Saadiya.

MASYA ALLAH Lagi gambar Recep Tayyip Erdoğan bersama anak-anak Syria.

LENA SEORANG MUJAHIDMenggunakan sedikit masa yang ada untuk tidur, mimpikan kemenangan atau gugur syahid. Semoga apa yang di impikan atau yang dimimpikan menjadi kenyataan... Amin Ya Rabb

syria berdarah

Kembali ke tarikh 21 Ogos 2013

Serangan bom kimia keatas Ghoutah, Damsyik. Aktivis kemanusiaan Syria sedang memeriksa mangsa-mangsa korban serangan tentera rejim.

syria

Ya Allah ...

kalimat terakhir seorang anak Suriah berusia 3 tahun sebelum dia meninggal, "Aku akan adukan semuanya yang terjadi kepada tuhanku"

ketahuilah wahai saudaraku Syiah amat benci kepada Islam dan kaum muslimin.

bagi mereka membunuh kaum muslimin dan memperkosa muslimah adalah ibadah yang bisa memasukan pelakunya ke dalam Surga, Astaghfirullah. na'udzubillah.

Subhanallah, AllahuAkbar !!! Saah satu Singa Daulah Islam Iraq & Syam Semoga Allah selalu melindungi & memenangkannya

syria berdarah

Video mantaaaaaaaaab !!!!! 

#الدولة_الإسلامية_في_العراق_والشام

Iraq:Untuk mengingatkan Syiah itulah yang saya lakukan Selamat datang di gurun Al-Anbar disini neraka menantimu .!!!!!

link video :

مليشيات المالكي تم نحــــرهم في صحراء الانبار فلم مسرب +18 برد كبدك :

http://www.youtube.com/watch?v=AqDJmZ9K3rk&feature=youtu.be

Subhanallah, AllahuAkbar !!! Syekh Abu Waheeb, Salah satu komandan perang Daulah Islam Iraq & Syam [ ISIS ] "Sang Pemburu Kafir Syiah" Semoga Allah selalu melindungi & memenangkan beliau

Subhanallah Beginilah salah satu kegiatan Mujahidin Daulah Islam [ ISIS ] mengisi waktu senggangnya

Asy Syahid ( kama nahsabuhu ) Abu Khattab al Urduni, salah satu singa islam Jabhah Al Nusra dari Jordan yg gugur di Ghouta, Suriah Semoga Allah menempatkan beliau di Jannah yg tertinggi

syria

Subhanallah, AllahuAkbar !!! Kegiatan Dakwah Daulah Islam Iraq & Syam [ ISIS ] di wilayah Idlib, Suriah

Subhanallah, AllahuAkbar !!! Kegiatan Dakwah Daulah Islam Iraq & Syam [ ISIS ] di wilayah Idlib, Suriah

syria

 

ALEPPO SEMAKIN HAMPIR KE TANGAN TENTERA-TENTERA ALLAHIni adalah salah satu kubu tentera rejim Basyar Assad dan sekutunya di Aleppo. Kini benteng tersebut berada dalam kepungan Mujahideen. Ramai tentera-tentera rejim dan sekutunya dari Iran yang pengecut berlindung disebalik kubu tersebut.

Info terkini dari Mujahideen menyebut bahawa sebahagian besar Aleppo telah berjaya dikuasai (sekitar 70%).

Kemenangan semakin hampir... Doakan

cc: Misi Medis Suriah
 —

SYRIA

SYRIA

Anak kecil ini seolah-olah memanggil kita. Ketika usia sekecil ini seharusnya anak kecil suka dimanja, dibelai penuh kasih sayang. Dia meminta simpati, adakah kita golongan yang masih peduli?

Kisah anak kecil bernama TalaAnak kecil comel ini sentiasa menantikan kepulangan ayahnya. Dan ketika itu dia tidak tahu bahawa ayahnya telah pun syahid. Kisah ini pernah disiarkan lama dulu. Mungkin kini Tala sudah mengetahui, atau adakah Tala sudah mengikuti ayahnya? Supaya kita tidak lupakan Tala.

Wallahu A'lam
 

KAMI SAMBUTMU DENGAN PELURUBarisan Mujahideen Suriah sedang menanti tentera-tentera syiah bashar assad berserta sekutunya.

Semoga beroleh satu dari dua kemenangan. InsyaALLAH. Doakan mereka.
 

Mujahideen bergambar selepas berjaya membebaskan bangunan disekeliling lapangan terbang Deir Ez Zour semalam.Kejayaan demi kejayaan berjaya diraih. Kemenangan itu datangnya dari Allah. Doakan mereka

60 terbunuh akibat serangan hendap tentera Syria


BEIRUT 28 Dis. - Kira-kira 60 orang terbunuh dalam serang hendap tentera Syria terhadap sekumpulan pejuang Islam di kawasan pergunungan Qalamoun, utara Damsyik semalam, menurut laporan Pemantau Hak Asasi Manusia Syria di sini.
Serangan hendap itu berlaku antara bandar Maaloula dan Yabroud apabila tentera pimpinan Presiden Syria, Bashar al-Assad dan penentang kerajaan bertempur dalam perang saudara yang bermula sejak Mac 2011 itu.
Stesen televisyen tempatan melaporkan, berpuluh-puluh mayat bergelimpangan dalam kawasan pergunungan itu.
"Terdapat 400 orang yang terlibat dalam serangan ini termasuk beberapa warganegara Arab Saudi dan Chechnya,’’ kata seorang saksi kejadian tersebut.
Menurut laporan stesen televisyen berkenaan, pihak tentera menjejaki kumpulan penentang kerajaan itu semalaman sebelum melancarkan serangan hendap ketika mereka dalam perjalanan ke bandar Jayrud. - REUTERS


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Luar_Negara/20131228/lu_01/60-terbunuh-akibat-serangan-hendap-tentera-Syria#ixzz2opoPta3v
© Utusan Melayu (M) Bhd 

SYRIAAnak kecil ini seolah-olah memanggil kita. Ketika usia sekecil ini seharusnya anak kecil suka dimanja, dibelai penuh kasih sayang. Dia meminta simpati, adakah kita golongan yang masih peduli?
 — with Nabilah Anuar AhmadAhmad Aivantasia andIta Berlin.