Monday, 24 March 2014

syria

Allahu Akbar...!!

Satu lagi kemenangan yang besar bagi orang islam di Syria...
Akhirnya Shabbeh dan penjenayah yang paling dikehendaki di kawasan Al Latiqia di pantai Syria (Hilal Al Assad) terkorban melalui satu roket yang dilancarkan oleh para mujahidin ketika bermesyuarat dengan pasukan penjenayah dia yang lain di kota Al Latiqia (berita kematiannya dalam pertumpuran di Kasb adalah palsu dan dihebohkan oleh rejim Al Assad supaya menggambarkannya sebagai sorang pahlawan).

Sesungguhnya Allah Maha Bijaksana,

Hilal Al Assad adalah salah seorang dari keluarga penjenayah perang Bashar Al Assad yang diberikan kebebasan yang mutlak untuk menghapuskan kebangkitan rakyat di kawasan Al Latiqia maka Hilal melakukan segala perbuatan yang keji seperti membunuh, menangkap, menyembelih, merogol, memukul dan menyeksa penduduk Islam Sunni.

Dia juga mencuri duit orang sunni, menculik anak dan wanita mereka serta membakar rumah-rumah dan banyak lagi perbuatan dia yang kejam.

Akhirnya dia mendapat balasan yang setimpal di dunia dan sedang menunggu balasannya di akhirat kelak. Tujuh orang pembantunya termasuk Hilal telah terbunuh. Anaknya (Sulaiman), yang terkenal juga dengan jenayahnya membunuh dan menyeksa orang lain, menjadi gila dan terus menembak semua orang.

Oleh kerana kehilangan seorang penjenayah yang penting, Rejim Al Assad sasarkan orang awam di kawasan pantai Syria dengan menggugurkan tong gas barrel ke atas bandar-bandar kawasan itu seperti mana mereka menyerang Damsyiq dan Aleppo dan kawasan perkampungan yang terdekat.

Semoga Allah memberi balasan setimpal diakhirat.

No comments:

Post a Comment